Zichtbaarheidsdag voor de hondenmasseur!

Je houdt van honden en hebt in de praktijk al mogen ervaren dat honden echt baat hebben bij massages… Maar hoe overtuig je de eigenaren daarvan? En hoe zorg je ervoor dat je van hondenmasseur je beroep kunt gaan maken in je eigen bedrijf? Dat het niet langer een hobby is waar je heel erg blij van wordt, maar dat je er ook echt geld mee kunt verdienen? En dat je dus ook veel eigenaren kunt begeleiden met hun hond?

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun online zichtbaarheid en het laten groeien van hun praktijk.  Ik heb al in de praktijk mogen meemaken hoeveel baat honden hebben bij een massage! Daarnaast laat ik met veel plezier regelmatig mijn paard masseren. Ik ben van mening dat veel meer diereneigenaren zich bewust mogen worden van de kracht van massage voor hun dier!

Tijdens de Zichtbaarheidsdag, speciaal voor hondenmasseurs, gaan we aan de slag met de basis van je praktijk en je zichtbaarheid als mens en ondernemer.

’s Ochtends focussen we op jouw zichtbaarheid als ondernemer en als mens. Als jij jezelf niet zichtbar durft te maken door allerlei beperkende overtuigingen, kun je ook geen cliënten aantrekken. Die beperkende overtuigingen gaan we onderzoeken en tackelen.

’s Middags focussen we op jouw zichtbaarheid naar buiten toe, en kijken we naar de marketing. Hoe begin je met het aantrekken van cliënten? Hoe kom je aan je volgende cliënt? Hoe zet je social media in? Hoe kun je zichtbaar zijn zonder te spammen? Welke prijs past bij jou? Hoe zorg je dat hondeneigenaren ook positief zijn over eventuele vervolgafspraken?

Van te voren krijg je een voorbereidende vragenlijst zodat ik weet waar je staat en ik de training kan afstemmen op waar de groep tegenaan loopt. Een groep komt immers nooit voor niks bij elkaar! Ik werk intuïtief. Het doel van de dag is niet dat je zoveel mogelijk leert hoe het “moet”, maar vooral dat je jouw eigen manier van zichtbaar zijn gaat ontdekken en in actie gaat komen.

Deze dag is bedoeld om je handvatten mee te geven waardoor je zelf aan de slag kunt met jouw zichtbaarheid en jouw marketing. Ik doe dit door je natuurlijk te leren hoe marketing werkt in de praktijk, door praktijkcasussen van andere ondernemers met je te delen, door je de juiste vragen te stellen en door tips en tools met je te delen die je echt verder gaan helpen.

 

Praktische informatie

Vooropleiding: Deze themadag is geschikt voor iedere hondenmasseur of hondentherapeut!

Docent(en): Ilaria Caputo, https://coloursofhappiness.nl/
Duur van de opleiding: 1 dag
Wanneer: donderdag 22 april van 10.00 uur tot 16.30 uur
Locatie: Weert

Je investering: €125,-
Dit is inclusief: LUNCH, koffie, thee en fris.

Datum: donderdag 22 april 2021

 

Ik, Sandra, weet dat social media en zichtbaarheid niet het meest favoriete onderwerp is van een hondenmasseur. Gewoon lekker aan de slag met de honden en het masseren dat is waar we eigenlijk mee bezig willen zijn.

Werken als hondenmasseur betekent ook dat we ondernemer zijn. En als ondernemer is het zo belangrijk om zichtbaar te zijn. De hondeneigenaren gaan pas contact opnemen voor hun hond als ze weten dat je er bent, weten wat je doet, weten wanneer ze contact op kunnen nemen, etc.

Ik weet hoeveel hondenmasseurs hier tegenaan lopen. De opleiding is fantastisch, alle honden en hun eigenaren zijn blij, maar dan.... Speciaal daarom organiseer ik met Ilaria een Zichtbaarheidsdag, helemaal gericht op het ondernemerschap!

Ik heb Ilaria leren kennen via het masseren van haar paard. Ik was enorm enthousiast over haar tips, kennis en begeleiding van ondernemers. Zo enthousiast dat ik me heb aangemeld bij haar business community om 3 maanden lang aan de slag te gaan met de zichtbaarheid en marketing voor mijn bedrijf. Dat was zo waardevol dat ik er 6 maanden van heb gemaakt!
Misschien lijkt het van de buitenkant of het bij mij automatisch gaat, nieuwe klanten, lesgeven, volle agenda, maar ook voor mij is zichtbaarheid wel een ‘ding’. Ik deed altijd maar wat op social media zonder plan of structuur. Ik heb geleerd om meer structuur aan te brengen in mijn marketing, te focussen op waar ik naar toe wil en het belangrijkste: dat ik zichtbaar mag zijn.

In het begin was dit best een omschakeling, maar al snel merkte ik dat ik veel meer bereik had en er nieuwe klanten kwamen. En het leuke is dat het ook effect heeft op de lange termijn.

Daarnaast heeft het me heel veel inzicht gegeven in mezelf, mijn planning/structuur en dat geeft rust en duidelijkheid.

Ik vond het zo waardevol dat ik deze kennis heel graag met jullie wil delen om jullie passie te kunnen uitoefenen, het masseren van honden!!
Tot donderdag 22 april? :)

 • Inschrijven voor de zichtbaarheidsdag op 22 april!!
  Inschrijven voor de zichtbaarheidsdag op 22 april!!

  Praktische informatie

  Vooropleiding: Deze themadag is geschikt voor iedere hondenmasseur of hondentherapeut!

  Docent(en): Ilaria Caputo, https://coloursofhappiness.nl/
  Duur van de opleiding: 1 dag
  Wanneer: donderdag 22 april van…

  € 125,00
© 2018 - 2021 Sportmassage voor honden .nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel