Wie zijn wij

Sportmassage voor honden .nl is het opleidingscentrum voor kennis en ervaring betreffende (sport)massage bij honden. We staat garant voor de kwaliteit van de opleiding. Dit wordt niet alleen bepaald door de inhoud van de cursus en opleidingsprogramma, het onderwerp of het niveau. Dit wordt grotendeels bepaald door de praktijkervaring, de passie en de intentie van onze docenten en uitgenodigde specialisten. De vele honden die ons als leermeesters de weg wijzen en het enthousiasme van allen maken dat onze opleidingen niet alleen intensief zijn maar met veel plezier groei brengen.

Bij sportmassage voor honden ligt de focus op praktijk, functionaliteit, samenwerking, bewust masseren en opzoek gaan naar de mogelijkheden. Zodat honden hun lijf leren kennen, waardoor ze beter bewegen en lekkerder in hun vel zitten. Sportmassage voor honden staat niet stil en volgt de laatste ontwikkelingen en biedt deze aan in opleidingen en cursussen.

Docenten

Sandra Vinken
Oprichter en contactpersoon sportmassage voor honden .nl en werkzaam als sportmasseur/bewegingstherapeut binnen mijn bedrijf Sandra Vinken Dierentherapie.
Daarnaast ben ik werkzaam als docent bij opleidingsinstituut Massage Hippique en docent + oprichter van het opleidingsinstituut Sportmassage voor honden.nl

Van kleins af aan wist ik het zeker, ik wilde later "iets" met dieren gaan doen. Ik ben begonnen met de opleiding paraveterinair en van daaruit me verder gaan ontwikkelen. Mijn passie voor dieren, beweging en hun gezondheid bleef de leidraad en ik wilde meer dan de reguliere zorg die ik kende. Inmiddels heb ik een heel aantal opleidingen gevolgd en ben ik fulltime werkzaam tussen de dieren.
Ik deel graag mijn kennis, ervaring en passie met jullie!

Meer info: www.sandravinkendierentherapie.nl

 

Angelique Schreurs
Angelique oprichter van Massage Hippique en sportmassage voor honden.nl.
Angelique is al 20 jaar werkzaam als massage therapeut. Moeder, personal equine trainer van TEAMNL Eventing Lid Laura Hoogeveen. Angelique zegt zelf dat ze MAAT werk levert. Masseren - Analyseren - Adviseren - Trainen. Angelique begeleid diverse sportpaarden op internationaal nivo als ook de bejaarde coachingspaarden, de huishond en alles er tussen in. Het gaat om de verbindingen te kunnen zien, het paard of hond aan te zetten en je management aanpassen indien nodig. De verschillen constateren, wat past bij dit paard of deze hond, groeit ie , hoe gebeurd dit , gaan we de goede kant op of moeten we aanpassen.

Meer info: www.massagehippique.nl

 

 

© 2018 - 2020 Sportmassage voor honden .nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel