Over ons

Sportmassage voor honden.nl, opleidingscentrum voor hondenmassage, myofascial release/bindweefselmassage en bewegingstherapie bij honden.

Iedereen met een passie voor honden kan bij ons terecht voor een volledige deeltijd beroepsopleiding tot hondenmasseur, een korte cursus over een massagetechniek of een cursus voor hondenmassage bij je eigen hond.

Een breedopleidingsaanbod, maar waarom zoveel keus?
Er is zoveel mogelijk op het gebied van hondenmassage en beweging. Ik, Sandra, ben super enthousiast over mijn vak en wil je graag kennis laten maken met verschillende denkwijzen en werelden waar ik achter sta. Iedere hond is anders, ieder mens is anders en daarom is fijn om als masseur verschillende technieken toe te kunnen passen. Zo kun je voor iedere hond een behandeling op maat maken.

 

De deeltijd beroepsopleidingen:

- Beroepsopleiding sportmassage voor honden, complete opleiding tot beroepsmatig hondenmasseur.

- Beroepsopleiding CMFR therapeut, opleiding tot hondenmasseur gespecialiseerd in fascia en myofascial release.

Korte cursussen:

Op het gebied van hondenmassage, beweging en aanvullende technieken. Zoals:
Medical taping, aromatherapie, guasha, etc.

 

De opleidingen en cursussen worden gegeven in kleine klassen, met veel persoonlijke aandacht, praktijkgericht en les van docenten met jaren ervaring en nog steeds werkzaam in het vak. En natuurlijk niet te vergeten de vele honden die ons als leermeesters de weg wijzen!

De opleidingen zijn intensief, maar het enthousiasme van alle deelnemers zorgt ervoor dat de opleiding ook plezier en persoonlijke groei brengt.

Bij sportmassage voor honden ligt de focus op praktijk, functionaliteit, samenwerking, bewust masseren en opzoek gaan naar de mogelijkheden. Zodat honden hun lijf leren kennen, waardoor ze beter bewegen en lekkerder in hun vel zitten!

 

Opleidingslocatie

De cursussen en opleidingen worden over het algemeen geven in Weert. 

Opleidingen of workshops op locatie is ook mogelijk. Ik geef opleidingen of workshops op locaties door heel Nederland, België, op scholen, bij verenigingen, etc. Mocht u iets willen organiseren voor uw personeel, school, vereniging, of bij u thuis, stuur gerust een email en vraag naar de mogelijkheden.

Voorafgaand aan de lesdag ontvangt u het exacte adres van de locatie via de informatiebrief.

 

De medewerkers en docenten

 

Sandra Vinken, oprichter en docent

Fijn dat je een kijkje neemt op de website!

Ik, Sandra, heb al heel mijn leven een speciale band met dieren. Van kleins af aan wist ik het zeker, ik wilde later "iets" met dieren gaan doen. Ik ben begonnen met de opleiding paraveterinair en van daaruit me verder gaan ontwikkelen. Mijn passie voor dieren, beweging en hun gezondheid bleef de leidraad en ik wilde meer dan de reguliere zorg die ik kende. Er is zoveel meer mogelijk!

Inmiddels heb ik een heel aantal opleidingen in de diersector gevolgd en ben ik fulltime werkzaam binnen mijn bedrijven Sandra Vinken Dierentherapie en Sportmassage voor honden.nl.

Binnen Sandra Vinken Dierentherapie werk ik als sportmasseur/bewegingstherapeut voor hond en paard.
Ik behandel dieren ter ondersteuning in de training, revalidatie, bij lichamelijke klachten/gewrichtsproblemen, gedragsproblemen, stress, etc.
In mijn behandeling richt ik me niet alleen op het lichaam, maar eigenlijk op de hele verzorging/management. Van voeding, beweging, omgeving, alles werkt met elkaar samen. Daarin probeer ik het dier, maar ook zeker de eigenaar te helpen zodat ze samen weer vooruit gaan.

Daarnaast werk ik met veel passie in mijn bedrijf Sportmassage voor honden.nl.
Ik deel graag mijn kennis, jarenlange ervaring en passie met jullie!

Als ik thuis kom gaat het leven tussen de dieren verder. Samen met mijn partner woon ik landelijk met nog een heleboel dieren aan huis (honden, paarden, muildier, kippen, konijnen en cavia's). Eigenlijk dus altijd tussen de dieren.

Heb je nog vragen na het rondkijken op de website of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan contact op via de gegevens op de contact pagina!

 

Dorien Van de Weyer, docent

Ik ben Dorien, sportmasseur voor paarden en honden en docent bij sportmassagevoorhonden nl !

Honden zijn altijd een deel van mijn leven geweest. Ik ben er als het ware mee groot gebracht, we vingen regelmatig honden op in alle rassen, formaten, kleuren.. al dan niet met enkele mankementjes. Honden zijn mijn passie en daarom heb ik een aantal jaren geleden mijn leven als accountant omgegooid en de keuze gemaakt om mijn passie te volgen!

Zo ben ik terechtgekomen bij Sandra van sportmassagevoorhonden.nl en is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan! De manier waarop de passie voor honden, de gezondheid, de beweging en kennis gedeeld werd, werkte zo aanstekelijk en is nu een deel van mijn leven.

Na ontzettend veel opleidingen, cursussen, webinars, ... gevolgd te hebben, heb ik mijn eigen bedrijf opgestart als honden- en paardenmasseur. Daarnaast kreeg ik de vraag van Sandra om mee les te geven en mijn kennis en ervaring te delen.

De kans om honden te ondersteunen, begeleiden en optimaal te laten bewegen? JA!

De kans om kennis te delen en mensen even dicht bij hun passie te brengen? DUBBEL JA!!😁

Jullie zullen dus m’n gespikkelde steun en toeverlaat mazzel en mezelf misschien nog vaker zien voorbij komen 😉 Tot dan!

Groetjes, Dorien & Mazzel

 

© 2018 - 2023 Sportmassage voor honden .nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel