Over mij

Fijn dat je een kijkje neemt op de website,
ik vertel je graag meer over het opleidingscentrum en mezelf.

Ik, Sandra, heb al heel mijn leven een speciale band met dieren. Van kleins af aan wist ik het zeker, ik wilde later "iets" met dieren gaan doen. Ik ben begonnen met de opleiding paraveterinair en van daaruit me verder gaan ontwikkelen. Mijn passie voor dieren, beweging en hun gezondheid bleef de leidraad en ik wilde meer dan de reguliere zorg die ik kende. Er is zoveel meer mogelijk!

Inmiddels heb ik een heel aantal opleidingen in de diersector gevolgd en ben ik fulltime werkzaam in mijn bedrijf Sandra Vinken Dierentherapie en Sportmassage voor honden.nl.
In mijn werk als sportmasseur en bewegingstherapeut wil ik graag met mijn kennis en ervaring dieren ondersteunen in de training of naast blessures, zodat ze zo optimaal mogelijk kunnen functioneren. In mijn werk als docent deel ik graag mijn kennis, jarenlange ervaring en passie met jullie!

Voor meer informatie over mij persoonlijk en mijn studies en achtergronden verwijs ik je naar mijn persoonlijke pagina: klik hier

 

Opleidingscentrum

In 2013 heb ik samen met Angelique Schreurs het opleidingscentrum sportmassage voor honden.nl opgericht. Beide waren we al jaren gedreven sportmasseurs en bewegingstherapeuten voor paard en hond en Angelique runt al vanaf 2002 het opleidingscentrum Massage Hippique. Er kwam steeds meer vraag naar hondenmassage en zijn daarom onze passie en kennis op het gebied van hondenmassage gaan delen. Inmiddels heb ik, Sandra, het opleidingscentrum overgenomen.

Sportmassage voor honden.nl het opleidingscentrum voor (sport)massage, myofascial release/bindweefselmassage en bewegingsleer bij honden.

De opleidingen worden gegeven in kleine klassen, met veel persoonlijke aandacht, praktijkgericht en les van docenten met jaren ervaring en nog steeds werkzaam in het vak. En natuurlijk niet te vergeten de vele honden die ons als leermeesters de weg wijzen!

De opleidingen zijn intensief, maar het enthousiasme van alle deelnemers zorgt ervoor dat de opleiding ook plezier en persoonlijke groei brengt.

Bij sportmassage voor honden ligt de focus op praktijk, functionaliteit, samenwerking, bewust masseren en opzoek gaan naar de mogelijkheden. Zodat honden hun lijf leren kennen, waardoor ze beter bewegen en lekkerder in hun vel zitten!

Je kunt bij ons terecht voor massage van uw hond, workshop voor uw vereniging, themadagen, dagcursussen om uw kennis op te frissen of complete beroepsopleidingen op het gebied van massage, myofascial release en allround taping voor honden.

 

Opleidingslocatie

De cursussen en opleidingen worden op diverse locaties georganiseerd in de omgeving van Nederweert of Weert. Voorafgaand aan de cursusdag ontvangt u het exacte adres van de cursuslocatie via de informatiebrief.

Opleidingen of workshops op locatie is ook mogelijk. Ik geef opleidingen of workshops op locaties door heel Nederland, België, op scholen, bij verenigingen, etc. Mocht u iets willen organiseren voor uw personeel, school, vereniging, of bij u thuis, stuur gerust een email en vraag naar de mogelijkheden.

© 2018 - 2021 Sportmassage voor honden .nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel