Module 6 Gewrichtsaandoeningen + examen

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 250,00 (inclusief 0% btw)

Gewrichtsaandoeningen bij de hond kunnen vervelende aandoeningen zijn die veel invloed kunnen hebben op de beweging van de hond. Tijdens deze dag komt u meer te weten over verschillende gewrichtsaandoeningen en leert u hoe u een hond met gewrichtsaandoeningen kunt helpen door middel van sportmassage. Een dag met theorie, maar vooral veel praktijk en masseren.

Vooropleiding: het volgen van module 1 t/m 5 is verplicht.
Inhoud van de opleiding: In de ochtend theorie: wat zijn veel voorkomende gewrichtsaandoeningen en hoe kunnen we als sportmasseur verlichting bieden. In de middag: het examen van module 1 t/m 6.
Het examen bestaat uit een theorie examen, een anatomie en fysiologie examen met praktijkvoorbeelden en een praktijk examen, het masseren van een hond.
Na het behalen van uw examen ontvangt u het certificaat integratief masseur voor honden. U kunt dan aan de slag als sportmasseur voor honden. U kunt zich registreren als licentiehouder Licentie L2 bij sportmassage voor honden.nl, meer informatie op de pagina licentiehouders.
Docent(en): S.W.A. Vinken
Duur van de opleiding: 1 dag, bestaande uit zowel theorie als praktijk.
Lestijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Studiemateriaal: Het lesmateriaal ontvangt u digitaal via microsoft teams. U kunt zelf kiezen om het lesmateriaal te printen of uw laptop/Ipad/tablet mee te nemen naar de les.
U ontvangt hierover meer informatie bij deelname aan de opleiding.

De prijs bedraagt €250,-
Hierbij inbegrepen: het examen, digitaal lesmateriaal en drank.

De data vindt u in het keuzemenu.

© 2018 - 2021 Sportmassage voor honden .nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel